Vrátit se zpět

Návštěva holdingu Koutoubia, obřího marockého výrobce potravin

Karmod 19.07.2023

Mehmet Cankaya, generální ředitel společnosti Karmod, navštívil společnost Koutoubia Holding, která je předním výrobcem masných výrobků v Maroku. Koutoubia je největší značkou ve výrobě a distribuci čteného masa, krůtího masa, salámů, klobás a dalších podobných výrobků.

Kromě potravinářského sektoru investuje Koutoubia také do oblasti stavebnictví a cestovního ruchu. Společnost Koutoubia holding plánuje investice do turistických dovolených v pobřežních oblastech prostřednictvím nabídky pronájmu na dobu určitou.

Vedení společnosti Koutoubia Holding požádalo o informace o produktech společnosti Karmod, které zahrnují montované domy, luxusní obytné kontejnery, bezpečnostní kabiny a WC a sprchy.

Na konci schůzky, která proběhla v přátelském prostředí, bylo dosaženo zásadní dohody a společnost Koutoubia začala pracovat na realizaci svých potřeb výrobků Karmod.

Nyní zavolejte

Naše projekty

To je náš úkol

Z jednoho konce světa na druhý nabízíme našim klientům přístup k prefabrikovanému sektoru vyrobenému s nejnovější technologií světa. Garantujeme spolehlivost prostřednictvím technologie a inovací, flexibilních obchodních modelů a inteligentních řešení dodavatelského řetězce, která vytvářejí hodnotu pro vás tím, že sledují výrobní síť projektu.

Objevte

Naše hlavní projekty